Deze rally heeft als thema 'Rondje IJsselmeer' en vindt plaats op 29 en 30 april 2023 en start zaterdag 29-4 om 9.00 uur.

Er wordt wederom gestart bij WesterWognum  in Wognum. Daar begint het ‘echte’ werk. O.a. op stafkaarten is een mooie rit ingetekend, één voor minder ervaren rijders (toerklasse) en één voor geoefende rijders (sportklasse), beide uitdagend en haalbaar.

Wie helpt u hiermee:

1. Stichting FunCare4Kids

 (www.funcare4kids.nl)

Een onbezorgde jeugd, Je gunt het ieder kind. FunCare4Kids organiseert Fundagen voor kinderen in moeilijke thuissituaties door een chronisch ziek of gehandicapt gezinslid. Alle aandacht is speciaal voor hen op zo’n Fundag.

2. Stichting Voices for Women

(www.voicesforwomen.nl)

Wij zijn er voor vrouwen met onverklaarde gezondheidsklachten. Hun welzijn en gezondheid is onze prioriteit.

Stichting Voices for Women wil de zorgverlening voor vrouwen verbeteren door bewustwording te vergroten omtrent de noodzaak voor:
• Meer onderzoek naar het vrouwenlichaam.
• Erkenning voor vrouwen met onverklaarde gezondheidsklachten.
• Meer aandacht voor man-vrouwverschillen in scholing van zorgverleners.

Te winnen prijzen:

De eerste prijs in iedere categorie is naast een wisselbeker, een diner voor 4 personen bij hem/ haar thuis, met passie en geheel naar uw wens verzorgd door onze Lionsleden zelf.

Nummer 2 krijgt een medaille en een lunch voor 4 personen, ook verzorgd door onze Lionsleden zelf. 

Nummer 3 krijgt een medaille en een ontbijt voor 4 personen, ook verzorgd door onze Lionsleden zelf.

Deelnamekosten:  

Per equipe € 375,00, waarvan € 125,00 na ontvangst van de inschrijving te voldoen. In het inschrijfgeld zijn routeboek, rallyschild voor op de auto, 2 lunches, diner en overnachting met ontbijt (tweepersoonskamers) inbegrepen. Voor extra mensen in auto wordt € 300,00 (op basis van 2 personen) gerekend.

Inschrijving:

Wees op tijd, met name vanwege de reserveringen en kosten van het hotel. U vindt het inschrijfformulier hier: