Deze rally heeft als thema 'Rondje IJsselmeer' en vindt plaats op 29 en 30 april 2023 en start zaterdag 29-4 om 9.00 uur.

Er wordt wederom gestart bij WesterWognum  in Wognum. Daar begint het ‘echte’ werk. O.a. op stafkaarten is een mooie rit ingetekend, één voor minder ervaren rijders (toerklasse) en één voor geoefende rijders (sportklasse), beide uitdagend en haalbaar.

Wie helpt u hiermee:

1. Stichting FunCare4Kids

 (www.funcare4kids.nl)

Een onbezorgde jeugd, Je gunt het ieder kind. FunCare4Kids organiseert Fundagen voor kinderen in moeilijke thuissituaties door een chronisch ziek of gehandicapt gezinslid. Alle aandacht is speciaal voor hen op zo’n Fundag.

2. Stichting Voices for Women

(www.voicesforwomen.nl)

Wij zijn er voor vrouwen met onverklaarde gezondheidsklachten. Hun welzijn en gezondheid is onze prioriteit.

Stichting Voices for Women wil de zorgverlening voor vrouwen verbeteren door bewustwording te vergroten omtrent de noodzaak voor:
• Meer onderzoek naar het vrouwenlichaam.
• Erkenning voor vrouwen met onverklaarde gezondheidsklachten.
• Meer aandacht voor man-vrouwverschillen in scholing van zorgverleners.

Te winnen prijzen:

De eerste prijs in iedere categorie is naast een wisselbeker, een diner voor 4 personen bij hem/ haar thuis, met passie en geheel naar uw wens verzorgd door onze Lionsleden zelf.

Nummer 2 krijgt een medaille en een lunch voor 4 personen, ook verzorgd door onze Lionsleden zelf. 

Nummer 3 krijgt een medaille en een ontbijt voor 4 personen, ook verzorgd door onze Lionsleden zelf.

Deelnamekosten:  

Per equipe € 375,00, waarvan € 125,00 na ontvangst van de inschrijving te voldoen. In het inschrijfgeld zijn routeboek, rallyschild voor op de auto, 2 lunches, diner en overnachting met ontbijt (tweepersoonskamers) inbegrepen. Voor extra mensen in auto wordt € 300,00 (op basis van 2 personen) gerekend.

Inschrijving:

Wees op tijd, met name vanwege de reserveringen en kosten van het hotel. U vindt het inschrijfformulier hier:

 

 

Hij komt er weer aan. De West Friesland Rally. In 2023 zijn we toe aan de 10e editie. En het beloofd weer een mooi festijn te worden. De 10e West Friesland Rally zal plaats vinden in het weekend van 29 en 30 april 2023. We hebben vorig jaar veel enthousiaste reacties ontvangen. Het geeft ons energie maar levert ook een uitdaging op om opnieuw een mooie tweedaagse te organiseren. Reserveer de datum in uw agenda.

Wij zijn al volop met de organisatie van de rally bezig. Net als vorig jaar kunnen zowel de beginners als de meer ervaren rijders deelnemen. Plezier is het thema. Op de eerste avond luisteren we graag naar uw ervaringen.

Ondanks alle prijsstijgingen verwachten we dat het inschrijfgeld zo rond de 375 euro zal uitkomen.  Het blijft een all-in prijs voor 2 personen inclusief routeboek, schild, overnachting in hotel, ontbijt, diner en lunch.

Info over de 10e WF Rally van 2023.

De autorally start in Wognum (West Friesland) en brengt ons, onder voorbehoud, via de afsluitdijk tussen de meren door naar Drenthe, Overijssel en Gelderland. Zoals u gewend bent, is de route te volgen op kaarten die zijn samengebracht in een routeboek. Waarbij we blijven benadrukken dat de rally geen wedstrijd hardrijden is. Genieten van de tocht staat voorop!

We hebben een route die geschikt is voor beginnende rallyrijders (TOUR klasse). En bij voldoende deelnemers ook  een voor de meer gevorderden (SPORT klasse). Daarbij houden we het spannend en aantrekkelijk voor iedereen. Beide routes leiden u door prachtige natuur, dorpjes en landweggetjes. Om u te helpen bij uw keuze : De SPORT klasse is bedoeld voor hen die ervaring hebben in het rally rijden én al eens bij de eerste 15 zijn geëindigd in een tourklasse rally.

Op de 1e dag finishen we bij een mooi hotel voor een gezellige maaltijd en delen van der ervaringen. We proberen iedereen in het zelfde hotel onder te brengen, maar als de deelname groter wordt dan voorzien kan het zijn dat voor latere inschrijvers een hotel in de omgeving moet worden geboekt.

Op de 2e dag gaan we na een goed ontbijt weer op weg en verkennen verder Gelderland. Ontdek de verscholen kasteeltjes en prachtige weggetjes. In de 2e helft van de middag finishen we weer in Wognum.

We hopen dat u, net als wij, uitkijkt naar 29 en 30 april. Als u niet kunt wachten, meld u dan nu al aan met een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Details over de volledige inschrijving en aanbetaling volgen later. Maar u bent dan in ieder geval verzekerd van deelname. Het helpt ons ook in onze voorbereiding en afstemming met hotels etc.

Let op! Deze informatie wordt in de komende tijd verder gefinetuned (aangepast) en geeft u gaandeweg steeds meer informatie (zonder de route bekend te maken). Controleer dus regelmatig de website

Na de succesvolle 9e WF rally van begin mei, stond het 'afleveren'  van de gewonnen prijzen nog op het programma. Een diner voor de eerste prijswinnaars. En een lunch voor het runner-up team. Geen straf voor onze Lions collega's want die hebben natuurlijk heerlijk mee gegeten.

Vanwege het mogelijke slechte weer is de barbecue voor de 1e prijs winnaars in overleg vervangen door een Thais diner. Nico (kok) en Hans (assistent) hebben op 9 september in Venhuizen een mooi diner verzorgd voor Koen Doodeman en Erwin de Bruin. Hun kookkunst werd eer aan gedaan want alles ging op. Een super avond.

 

Eerder al, op 23 juni, is door His een lunch voor vier personen verzorgd bij de 2e prijs winnaars Wouter en Mandy Langereis in De Weere. Samen met hun (schoon)ouders hebben zij genoten van de heerlijke hapjes en producten.