Hertog Willem Motortoertocht zondag 15 september 2019

Op 15 september kunnen motorrijders genieten van een prachtige toer van 160 kilometer. Je rijdt door het mooie Westfriesland, de kuststreek, het Zaanse en Waterland- en IJsselmeerkust.

De start is om 09.30 uur bij het Kerkhuys aan de Spanbroekerweg 37 in Spanbroek. Koffie met koek voor het vertrek staat klaar. De goed verzorgde lunch is in Purmerend bij Brownies & Downies en kost € 12,50. De terugkomst in Spanbroek is rond 16.00 uur met een afsluitende gezellige borrel. Deelname kost € 7,50 per rijder en € 5,00 voor een passagier.

Deze actie is georganiseerd is samenwerking met Lionsclub Opmeer-Medemblik en de opbrengst is voor IJSCLUB Spanbroek Opmeer.

Geef je op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

De Lionsclub Opmeer-Medemblik organiseert in samenwerking met de IJsclub Spanbroek (in oprichting) een prachtige motortoertocht op zondag 7 mei 2018 

Wij nodigen u graag uit voor deelname aan deze Sponsormotortourtocht. Deze prachtige route gaat via dorpjes, dijkjes en slingerweggetjes en zal zich aaneenrijgen tot een, hopen wij, boeiende ontdekkingstocht van zo’n 160km. 

De start zal ’s-ochtends zijn in Café Vroeg of Laat in Spanbroek waar we met een vers gezet kopje koffie ontvangen worden.

Voor de lunch worden we ontvangen in Brownies&Downies op de Koemarkt in Purmerend waarna we de tocht voortzetten en eindigen met een borrel bij café Vroeg of Laat in Spanbroek. 

De kosten voor deze mooie tocht zijn € 25.- p.p. Dit is incl. koffie en lunch en 1 consumptie aan het einde van de tocht bij Vroeg en Laat. Hiervan gaat minimaal € 10,- naar het goede doel. 

U kunt zich opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Degenen die zich opgeven krijgen kort voor de tocht nadere gegevens van de locaties waar we vertrekken; die we aandoen en hoe te handelen met betrekking tot wel of niet doorgaan van de tocht bij onverhoopt slecht weer.