Lions Club Opmeer haalt € 1.000,00 op voor de Kapberg. 

Opmeer: Zo'n120 ondernemers bezochten vorige week de netwerkborrel van de gemeente Opmeer en de Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland.

De netwerkborrel vond plaats bij de Museumboerderij West-Friesland aan de Koningspade 31 in Hoogwoud. Deze keer staat het onderwerp Duurzame energietransitie en het project de bouw van een Kapberg bij de Museumboerderij West-Frisia Adriaan Donker  in Hoogwoud centraal.

Bij de stand van de Lions Club Opmeer konden de ondernemers broodjes warme beenham en Hollandse Nieuwe haring kopen. Hoogtepunt van de bijeenkomst was echter de veiling van twee vaatjes Hollandse Nieuwe haring. Het veilen ging de burgermeester van Opmeer, Gert Jan Nijpels, goed af.

Richard op ’t Veld van Cafe-Restaurant-Partycentrum ‘t Centrum uit De Weere. sleepte het eerste vaatje met 24 stuks van deze overheerlijke lekkernij in de wacht met een bod van 200 euro. Dennis van Diepen van Dakdekkersbedrijf G.N. van Diepen b.v. uit Opmeer telde voor het tweede vaatje met 36 haringen maar liefst 280 euro neer. In totaal is er 1000 euro bijeengebracht voor het goede doel, dit keer het project van de nieuw te bouwen Kapberg bij Museumboerderij West-Frisia

Naast het veilen van de twee kantjes nieuwe haring wist de burgermeester ook nog enkele toezeggingen van ondernemers los te krijgen om de bouw van de Kapberg met raad en daad bij te staan en dit project mede helpen te realiseren.

 
 
 
 
 

Klik hier voor de uitnodiging van 2018

 
 
 

 

 

 

 

 

Ook in 2018 zijn we weer van de partij. Wat nu al vaststaat: Rob Taams (voorzitter ondernemersvereniging) en Marco Burger (gemeente Opmeer) hebben 12 juni 2018 vastgelegd. Locatie is het karakteristieke Adriaan Donker Museum, die een mooie aanbouw krijgt. Lions Club Opmeer ondersteunt met inrichten, tent en organisatie. De opbrengst van het Haring Happen gaat naar de Adriaan Donker Stichting.

 

Haringhappen voor goed doel "Inloophuis Pisa te Hoorn" tijdens de Opmeerse Ondernemersborrel

wie biedt er meer!
verkocht!
komt ie!
ook goed voor je netwerk

Lions Club Opmeer haalt € 1.000,00 op voor Inloophuis PISA.

 

Opmeer: Zo'n 120 ondernemers bezochten 16 juni 2016 de netwerkborrel van de gemeente Opmeer en de Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland.

De netwerkborrel vond plaats bij het bedrijf Juro Unirek BV op bedrijventerrein De Veken. Het thema van deze bijeenkomst was het Ontwikkelbedrijf Noord-Holland-Noord en de stichting Inloophuis Pisa in Hoorn, die een luisterend oor biedt aan mensen met kanker en hun naasten.

Bij de stands van de Lions Club Opmeer konden de ondernemers broodjes warme beenham en Hollandse Nieuwe kopen. Hoogtepunt van de bijeenkomst was echter de veiling van twee vaatjes Hollandse Nieuwe haring. Veilen ging wethouder Hendrik Stoker van Opmeer, die optrad als veilingmeester, goed af. “Kom op, er zitten er 36 in zo’n tonnetje hoor. Dus je mag gerust tegen elkaar opbieden.” Sam Bijvoet van de Broeker werf uit Broek op Langedijk sleepte het eerste vaatje van deze overheerlijke lekkernij in de wacht met een bod van 150 euro. Eline de Vries van apotheek West-Friesland telde voor het tweede vaatje maar liefst 200 euro neer. In totaal is er 1000 euro bijeengebracht voor het goede doel, dit keer Inloophuis Pisa.