Traditiegetrouw op de eerste vrijdag in september organiseerde Lionsclub Opmeer-Medemblik op 2 september voor de 21e keer haar golftoernooi. Onder een lekker zonnetje begon een flinke groep golfers om 13.00 uur aan zijn ronde op golfbaan de Vlietlanden. Ook dit jaar weer belangeloos beschikbaar gesteld door Rob van Vliet. Daarnaast was er een groep van 18 deelnemers voor de clinics. Golfers in spé die de beginselen van het golfspel onder deskundige leiding probeerden te doorgronden. Wie weet is het virus overgeslagen.

Aan het einde van de middag kon de stand worden opgemaakt. Bij de heren veroverde Servais Jansen de 1e prijs en de wisselbeker. Jacques Dekker en The Leek werden respectievelijk 2e en 3e. Bij de dames waren er jammer genoeg maar vier deelneemsters. Daar won Joyce Bakker. Bij de clinics ging het natuurlijk niet zo zeer om het winnen. Maar Robbert Jan van Rooyen en Ronald van Dijken zetten daar de beste prestatie neer.

De dag werd afgesloten met een lekkere barbecue. Uiteindelijk kon ons goede doel Dorcas blij worden gemaakt een donatie van 3000 euro. Organisatie tevreden, deelnemers mooie dag gehad en Dorcas blij.

LIONS OPMEER-MEDEMBLIK GOLFT VOOR DORCAS

Schrijf je nu in voor het 21e Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2022

Het jaarlijkse golftoernooi van de Lionsclub Opmeer-Medemblik is inmiddels een vaste sportieve traditie. Al voor de eenentwintigste keer zijn golfers en niet-golfers op 2 september van harte welkom op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof.

Deelnemers en sponsors ervaren dit jaarlijkse golfevenement als uiterst informeel en gezellig. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal en andere prijzen winnen. Niet-golfers en beginners nemen deel aan een clinic. Zij leren afslaan, chippen en putten. Daarna gaan ze onder begeleiding de baan in om het geleerde in de praktijk te brengen.

Mis deze dag niet en schrijf je nu in voor deze speciale golfdag!

De dag begint om 11.30 uur. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maak je kennis met de anderen of kun je herinneringen ophalen van vorige keren. Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en is er een verloting en een veiling van mooie prijzen, die door sponsors beschikbaar zijn gesteld. Rond 19.15 uur staat er een heerlijke Indisch buffet klaar en rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic.

Wedstrijddeelnemers betalen € 75,00; deelnemers aan de clinic betalen € 50,00.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de opbrengst naar Dorcas. Dorcas is een hulporganisatie die actief is in Oekraïne, Moldavië en Roemenië, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken, wordt niet alleen gesteund maar ook ontwikkeld. Zo ontwikkelt Dorcas, samen met lokale partner- organisaties, projecten die mensen leren te voorzien in hun basisbehoeften en hen helpen op eigen benen te staan.

Door mee te doen met Lions Opmeer-Medemblik Golf Open steun je dit goede doel en geniet je van een ontspannen en sportief evenement.

Wij verwachten een grote opkomst. Schrijf je daarom snel in bij de organisator van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2022: Harry Kloppenburg T: 06-51344707 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Uitslag van het 20e Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2021Onder zeer gunstige weersomstandigheden is op 3 september het jaarlijkse Lions Opmeer-Medemblik Golf Open gespeeld op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Wat hebben we weer genoten van dit mooie en gezellige evenement!
Er waren 57 golfers voor de golfwedstrijd en 12 clinikers om de eerste beginselen van het golfspel machtig te worden.De uitslagen van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2021: 

Uitslag Golf-wedstrijd:

Dames 1e prijs:   Dea Veer,

2e prijs:   Corrie Schout,

3e prijs:   Evelien Antonius. 

Heren 1e prijs:   Rory Balkema, 

2e prijs    Theo Lee,

3e prijs    Siebrand Wierstra.

Winnaar van de Wisselbeker: Rory Balkema.

 


Aan het einde van de wedstrijd en de clinic werd er een zeer succesvolle verloting en een veiling gehouden, waarvan de opbrengst ten goede kwam aan het veertigjarige Dorcas. Daarna stond er een prima Indonesisch buffet klaar waar volop van werd genoten. Nadat de magen gevuld waren, was het tijd voor de prijsuitreiking en voor de uitreiking van de jubileumcheque aan Dorcas ter waarde van € 3.750,00. 

 

LIONSCLUB OPMEER-MEDEMBLIK GOLFT VOOR DORCASSchrijf je nu in voor het 20e Lions Opmeer-Medemblik Golf Open.

Het 20e jaarlijkse golftoernooi van de Lionsclub Opmeer-Medemblik is inmiddels een vaste sportieve traditie. Voor de twintigste keer zijn golfers en aspirant golfers op 3 september welkom op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof

Deelnemers en sponsors ervaren dit jaarlijkse evenement niet alleen als een 'goede doelendag', maar ook als gezellig en informeel. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal of een van de andere prijzen winnen. De beginners en niet-golfers nemen deel aan een clinic. Zij leren afslaan, chippen en putten. Daarna gaan ze onder begeleiding de baan in om het geleerde in de praktijk te brengen.Mis deze dag niet en schrijf je nu in voor deze bijzondere golfdag!

De dag begint om 11.30 uur. Onder het genot van koffie of thee en een broodje maak je kennis met de andere deelnemers of kun je herinneringen ophalen van de voorgaande jaren. Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en is er een verloting van de  prijzen, gedoneerd door onze sponsors. Rond 19.15 uur staat er een heerlijk Indonesisch buffet klaar en rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic.Wedstrijddeelnemers betalen € 70,00 en deelnemers aan de clinic betalen € 45,00 belangstellenden en supporters die ook willen mee eten betalen € 20,00.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de opbrengst naar Dorcas. Dorcas is een hulporganisatie, die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken worden projecten gesteund en  ontwikkeld. Dorcas ontwikkelt samen met lokale partnerorganisaties projecten die mensen leren te voorzien in hun basisbehoeften en helpen hen op eigen benen te staan.
Door mee te doen met Lions Opmeer-Medemblik Golf Open steun je dit goede doel en geniet je van een ontspannen en sportieve middag.
Wij verwachten een grote opkomst op deze jubileumeditie.
Schrijf je daarom snel in bij de organisatie van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open:

Harry Kloppenburg T: 06-51344707 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle dan geldende coronamaatregelen worden uiteraard door zowel de organisatie als de deelnemers in acht genomen. Dit betekent onder meer dat u 1,5 meter afstand houdt van ieder persoon die niet tot uw eigen huishouden behoort. 

Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2020 gaat niet door......

Helaas kan het jaarlijkse golftoernooi van de Lionsclub Opmeer-Medemblik op 4 september vanwege de huidige status van de coronapandemie niet doorgaan.Inmiddels is het golftoernooi op de eerste vrijdag van september een vaste traditie.
Dit jaar zouden de golfers en niet-golfers op 4 september voor de 20e keer welkom worden geheten op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof.

Door Covid-19 moeten we de 20e editie van het “Lions Opmeer-Medemblik Golf Open”  uitstellen naar 3 september 2021.
Dit houdt ook in dat er dit jaar geen cheque aan het goede doel Dorcas uitgereikt kan worden.
Dorcas is een christelijke hulporganisatie, die actief is in het Midden-Oosten en Afrika.

Wij, onze sponsors en trouwe deelnemers gaan ervan uit dat volgend jaar 3 september het altijd geanimeerde sportieve Golf-evenement wel weer doorgaat.