Lions Club Opmeer schenkt aanhangwagen

Met de opbrengsten van het Virtuosa concert van zaterdag 25 januari 2014 in de kerk van Aartswoud, heeft Lions Club Opmeer een aanhangwagen geschonken aan de cliënten van Prinsenstichting. Prinsenstichting is een stichting voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze cliënten wonen bij het Rundveemuseum van Aartswoud, waar ze helpen met het verzorgen van de koeien, het maken van dierenverblijven en het opknappen van meubels. Om de meubels op te halen en weg te brengen was een aanhangwagen nodig.

Met 120 verkochte kaarten was het concert van accordeonensemble “Virtuosa” een succes. Mensen kwamen van ver om hun gevarieerde programma te beluisteren. Tijdens het concert is de sleutel van de aanhangwagen uitgereikt aan de cliënten van Prinsenstichting. Zij zijn ook de hele avond bij het concert gebleven.

Met de kaartverkoop en de hulp van sponsors Verwol, Tonga aanhangers en de Kerk Aartswoud stichting is de aanhangwagen gekocht. Vorig jaar heeft Lions Club Opmeer een soortgelijk evenement georganiseerd, waarbij toen genoeg geld is opgehaald om een koe aan het Rundveemuseum te schenken.