Het WK Schapendrijven was een groot succes, zeker met een Nederlandse derde plaats! Het weer werkte in het algemeen goed mee en de belangstelling was groot. Zoals ook in onderstaande beeld te zien, was het evenement was groots opgezet en hebben we als Lions Club Opmeer een geweldig mooie bijdrage kunnen leveren via de organisatie van de Classic Car Show en daar zijn we trots op.

Fotoverslag, klik eventueel op de foto's voor een groter beeld: 

 

 
 
Videoverslag:
 

 

 

 

 

Het motto “We Serve” van onze Lions Club Opmeer geldt ook voor de

Classic Car Show

bij het

WERELDKAMPIOENSCHAP SCHAPENDRIJVEN


12-16 JULI 2017 in HOOGWOUD


Lions Club Opmeer gaat zich inzetten bij de organisatie van een uniek evenement in onze regio, zelfs voor ons land uniek. Nog nooit eerder is er namelijk een WK Schapendrijven buiten de Britse eilanden gehouden. En nu heeft Eric Groot dit voor 2017 wel in Nederland en dan specifiek in Hoogwoud, weten binnen te halen.

Naast de wedstrijd tussen vertegenwoordigers uit 30 landen, met hun honden, zijn er diverse andere activiteiten van woensdag 12 tot en met zondag 16 juli.

Onze club gaat met de Classic Cars dit kampioenschap omlijsten. Op het nabijgelegen terrein gaan we een ‘Classic Car terrein’ inrichten voor deze 5 dagen.

Op 12 juli vervoeren we in de parade van oldtimers enkele genodigden van het oude gemeentehuis naar het wedstrijdterrein voor de grootse opening van het kampioenschap.

Het schapendrijven vindt plaats op 3 terreinen in Hoogwoud:
Veld 1, hoofdterrein: Herenweg 100 (landeigenaren de gebroeders Groot)
Veld 2: Koningspade 31A (landeigenaren familie van Dolder)
Veld 3: Highwoodfarm Gouwe 44 (landeigenaren familie Schoorl)

Voor meer informatie over het WK Schapendrijven:
www.wkschapendrijven.nl
www.facebook.com/wkschapendrijven/

 

Bezit je een ‘Classic Car’?

Dan ben je welkom op 12 t/m 16 juli op het wedstrijdterrein. Zodoende kun je genieten van de oldtimers, maar ook van de wedstrijden schapendrijven. Een unieke mogelijkheid!

Onze Lionsleden bewaken de auto’s, die ‘s morgens vanaf 9.00 uur tot ‘s avonds 18.00 uur op het terrein tentoongesteld kunnen worden. Korter kan natuurlijk ook en naar keuze, 1, 2 of meer dagen. Voorkeur hebben de finaledagen, zaterdag en zondag. Dan worden ook de meeste bezoekers verwacht.

Voor vragen over het Classic Cars-evenement en aanmelding, kun je terecht bij:
Rob Metselaar, 0620012747, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
His Wilms, 0651258497, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.