Houd de ballen in het gareel!! Leer stoten als een pro!!

Op zondag 12 maart 2023 organiseert Lionsclub Opmeer-Medemblik een biljartclinic voor beginners en gevorderden. Op zes professionele driebanden-tafels leert een ervaren driebandenspeler u de juiste houding, stootwijze en stootkracht. Hoe voeg je het juiste effect toe. En, heel belangrijk, hoe kun je een gunstige balpositie overhouden.

De clinic vindt plaats bij Café Stam in Wognum. De dag voor onze clinic, op 11 maart, is daar de finaledag van het Wil Kuip Driebandentoernooi. Voor de liefhebbers een uitgelezen kans om toppers aan het werk te zien. En dan de dag erna zelf aan de slag.

We regelen master-spelleiders van Nederlands topniveau. Tijdens de clinic zullen een aantal veel voorkomende en lastigere stoten worden gedemonstreerd en uitgelegd. Daarna ga je deze zelf oefenen.

Meedoen kost € 25,00 en daar heb je een leuke leerzame middag voor. Naast deze clinic krijg je daarvoor een consumptie als welkom en een snack tussendoor.

Inloop    : vanaf 12.00 uur

Clinic      : 13.00 - 17.00 uur

Schrijf je in via het inschrijfformulier: 

De Lionsclub organiseert dit voor het goede doel, een Jongeren OntmoetingsPlek ( J.O.P.) in de regio. Dit jaar gaat de opbrengst naar een J.O.P. in Wognum, waar de jeugd al langere tijd zo’n locatie wil.

Om meldingen te krijgen van updates en voor onze veel gestelde vragen? Zie hier het Facebook-evenement en meld je aan.

PS kijkers zijn ook welkom. Het belooft een gezellige middag te worden.