Zaterdag 10 december 2022 organiseerde Lionsclub Opmeer-Medemblik een concert van Mannenkoor Stuurloos in de Ridderzaal van kasteel Radboud in Medemblik. Een zeer geslaagd concert. De goed gevulde zaal werd uitstekend vermaakt door de 24 leden van Stuurloos.

Het koor uit Wognum heeft een gevarieerd repertoire voor elk wat wils. Teach your children van Crosby, Stills & Nash werd net zo makkelijk gebracht als het Ierse Curagh of Kildare of Rollercoaster van Danny Vera.

En dat terwijl Stuurloos op het laatste moment, letterlijk last minute,  nog een vervangende gitarist moest regelen. Een topper die zonder voorbereiding het repertoire probleemloos meespeelde.  Al met al een heel geslaagde avond.

 

Zeker ook voor de twee Goede Doelen van die avond, het Inloophuis en het Oorlogsmuseum in Medemblik. Beide organisaties kregen aan het einde van de avond een cheque van 750 euro. Een mooie bijdrage voor hun activiteiten. De bezoekers konden in de pauze bij hun informatiekraam kennis maken met het mooie werk dat die organisaties doen.