Door corona kon onze rally in 2020 en 2021 niet door gaan, maar in 2022 zijn we er weer. Nog even geduld voordat het 30 april is. We willen ons enthousiasme echter nu al delen. We zijn volop bezig met de organisatie van de rally. Het doel is iedereen een leuk avontuur te laten beleven. Zowel de wat meer ervaren rallyrijder als de beginners komen aan hun trekken in ieders eigen uitdagende route. Plezier is het thema. We luisteren op de eerste avond graag naar uw ervaringen.

Dag 1

De aanlooproute brengt u naar automuseum Metropole in Druten. Na een rondleiding starten we daar de echte rally. De route brengt ons via Berg en Dal en een stukje Duitsland naar de mooie provincie Limburg. De route is te volgen op kaarten (samengebracht in het routeboek) die u van de organisatie ontvangt. Hard rijden is niet nodig en wordt ontraden. Geniet van de tocht en let goed op!

Er is zowel een route voor beginnende rallyrijders als één voor meer gevorderden. We willen het immers spannend en aantrekkelijk maken voor iedereen. Bij beide wordt gewerkt met kaart-lees systemen, waarbij we de te volgen route voor gevorderden moeilijker maken. Voor beide routes geldt dat het een mooie tocht wordt met prachtige natuur, dorpjes en landweggetjes.

Via kleine weggetjes en af en toe een provinciale weg maken we kennis met het landschap. Natuurlijk laten we de Maas niet links liggen en zullen we van deze oude meanderende rivier stukken in het zicht krijgen. Dan naderen we Zuid-Limburg en merken al de kleine hoogteverschillen. De eerste heuvels dienen zich aan. Het lijkt wel het buitenland. Dat geldt zeker voor de 2e dag.

Op zaterdag finishen we in het zuiden. Tijdens en na de gezellige maaltijd hebben we tijd om onze eerste ervaringen van die dag te delen. We proberen iedereen in het zelfde hotel onder te brengen. Mogelijk dat we voor latere inschrijvers een hotel in de omgeving moeten boeken.

Dag 2

Na een goed ontbijt gaan we weer op weg en verkennen het echte heuvelland. België zullen we daarbij zeker niet vergeten. Let op de verscholen kasteeltjes en prachtige weggetjes! Als we het zuidelijkste puntje van de route hebben gehad, zetten we koers richting Eindhoven.

In de omgeving van Eindhoven zullen we gezamenlijk de lunch gebruiken en de winnaars bekend maken. Daarna is het afscheid nemen en huiswaarts keren. En… uitkijken naar de nieuwe tocht in 2023!

Alvast wat praktische informatie:

  • De inschrijfprijs is 333 euro per equipe. Daarin zijn de kosten voor deelname, het routeboek, het schild voor op de auto, de prijzen, de lunches, het diner en de overnachting inbegrepen.
  • Na inschrijving dient u een aanbetaling van 125 euro te doen op rekeningnummer NL50RABO 0350764832 t.n.v. Lions Opmeer-Medemblik met vermelding van Rally 2022. Pas na deze aanbetaling is uw inschrijving definitief.
  • We hopen natuurlijk op uw komst. Maar mocht u zich genoodzaakt zien om te annuleren ná 1 maart 2022 dan vindt er geen terugbetaling van de aanbetaling plaats.
  • In de vermelde prijs van het arrangement zit een overnachting in een 2 persoonskamer. Voor overnachten in aparte kamers geldt een meerprijs. Neem daarvoor contact met ons op. 
  • Ook bij meer inzittenden per equipe worden extra kosten in rekening gebruikt. Ook daarover graag vooraf contact.
  • De eerste startplaats is in Wognum.
  • Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met His Wilms via mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0651258497.

Let op! Deze informatie wordt in de komende tijd regelmatig geactualiseerd en aangevuld, zonder de route bekend te maken. Controleer dus regelmatig de website.

De organisatie behoudt zich het recht voor om de geplande rally bij onvoldoende deelname  af te gelasten. Hetzelfde geldt voor het geval maatregelen vanuit de overheid een goede en veilige organisatie van deze rally onmogelijk maken.