De Rallycommissie heeft druk vergaderd over een nieuwe zevende versie van onze roemruchte rally. Daarbij hebben we versterking in de bezetting van de commissie gevonden met 2 rallyrijders: Piet van Doesburg en Hans Broekmeulen. Zij hebben zeer ruime rallyervaring, met oa de Tulpenrally.

Samen hebben we een nieuw concept opgezet, er zijn 2 klassen gemaakt en de datum is ook gewijzigd. Nu in april 2019 zal de zevende rally - Lions WEST-FRIESLAND rally gereden gaan worden.

Reserveer de datum: zaterdag 6 april. 

De route start bij garage Wester in Wognum en brengt u door fraaie stukken van Holland en laat u genieten van prachtige weggetjes en uitzichten. De route kent verschillende rij systemen. Zo zult u een stuk moeten afleggen met bolletje-pijltje en andere stukken via ingetekende kaart lees fragmenten met als extraatje de visgraattechniek.

Iedereen kan dus deelnemen, mannen en vrouwen, wat wij vragen is goede zin, opgeruimd karakter en doorzettingsvermogen. Kortom we gaan er samen een mooie dag van maken. Een speciale training is gepland op zaterdag 30 maart van 11.00-12.30 uur bij kasteel Radboud in Medemblik.

De kosten zijn € 70 per equipe (2 personen) waarin inbegrepen, rallyschild, routeboek, lunch, ontvangst en bonnen voor versnaperingen aan het eind.

De finish is bij Schipper Kozijnen in Opmeer en de rijders worden verwacht vanaf 16.45 uur.

De prijsuitreiking is rond 18.00 uur. Naast de wisselbekers zijn er de volgende unieke prijzen te winnen. De winnaar per klasse krijgt een 3 gangendiner voor 4 personen bij hem/haar thuis! Dat wordt verzorgd door de Lions. Voor de nummer 2 en 3 zijn er thuis respectievelijk een lunch en ontbijt te winnen.

We verwachten veel inschrijvingen en zullen er voor een ieder een geweldige dag van maken, waarbij we samen zullen kunnen genieten van een mooie opbrengst voor ons goede doel: Make a Wish

Make-A-Wish zet zich met een groot team van vrijwilligers in om een wens in vervulling te doen gaan van een kind dat lijdt aan een levensbedreigende ziekte.

Voor meer specifieke informatie kunt u contact opnemen met

Hans Broekmeulen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of His Wilms via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Klik hier om direct het inschrijfformulier te kunnen invullen.

 

 

De nieuwe rallycommissie

Nico Nuijens, Jan Schuit, Rob Metselaar, Hans Broekmeulen, His Wilms en Piet van Doesburg