Beste rallyvriend(in),

In de afgelopen week heeft de Rallycommissie druk vergaderd over een nieuwe zevende versie van onze roemruchte rally.. Daarbij hebben we versterking in de bezetting van de commissie gevonden met 2 rallyrijders: Piet van Doesburg en Hans Broekmeulen. Zij hebben zeer ruime rallyervaring, met oa de Tulpenrally.

Samen hebben we een nieuw concept opgezet, er zijn 2 klassen gemaakt en de datum is ook gewijzigd. Nu in april 2019 zal de zevende rally - Lions WF rally (Westfriesland rally) gereden gaan worden.

Reserveer alvast de datum: zaterdag 6 april. In bijgaande uitnodiging treft u alle benodigde informatie en inschrijfmogelijkheid aan: MEER INFO EN AANMELDING (pdf).

We verwachten veel inschrijvingen en zullen er voor een ieder een geweldige dag van maken, waarbij we samen zullen kunnen genieten van een mooie opbrengst voor de goede doelen.

Voor meer specifieke informatie kunt u contact opnemen met

Hans Broekmeulen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of His Wilms via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

De nieuwe rallycommissie

Nico Nuijens, Jan Schuit, Rob Metselaar, Hans Broekmeulen, His Wilms en Piet van Doesburg