Lions Opmeer Stamppotten Rally op 29 september 2018

De afgelopen 6 jaren is ons hoofddoel geweest geld inzamelen voor de stichting Make-A-Wish Nederland en het laatste jaar ook De Lastdrager.

Make-A-Wish zet zich met een groot team van vrijwilligers in om een wens in vervulling te doen gaan van een kind dat lijdt aan een levensbedreigende ziekte.

Voor het vervullen van deze wensen van, helaas, veel kinderen is ook geld nodig. En daarom heeft Lions Club Opmeer er dit jaar weer voor gekozen Make-A-Wish als hoofdoel te kiezen, 50% van de totale opbrengst gaat naar Make-A-Wish.

De andere 50% wordt verdeeld over goede doelen “dicht bij huis”, in de regio waar Lions Club Opmeer actief is. Een recent verzoek van de stichting Wadway voor het Theaterkerkje in Wadway willen we daar ook bij betrekken, zodat jonge (aankomende) artiesten daar kunnen experimenteren.

 

De al gekozen doelen zijn dus voor 2018:

   en    

Met de Lions Opmeer Stampotten Rally kan werkelijk iedereen meedoen. Je kunt dit jaar kiezen uit drie verschillende tochten: een fantastische rally met alles erop en eraan, een toertocht als je rustig wil genieten of een tocht met de bus voor het ultieme gemak.

De start is in Wadway en we maken een prachtige rit, met leuke en interessante bezienswaardigheden en bekwaamheidsproeven onderweg, lunchen op het hoofdbureau van Make-a-Wish Nederland in Hilversum, alwaar we ook een bezoek gaan brengen aan “Beeld en Geluid”.

“Onze rondleiders nemen je mee langs de mediapersoonlijkheden op onze Wall of Fame, de fascinerende en verborgen symboliek van het schitterende gebouw en de dieptes van de ‘canyon’ waar de schatkamers van het instituut zich bevinden. Daar slaan we niet alleen meer dan 1.000.000 uur aan audiovisueel materiaal op, maar is ook een enorme collectie interessante objecten uit de mediageschiedenis van Nederland te vinden.”

We eindigen wederom in Wadway met een zelfbereid stamppotten buffet. Er is dan natuurlijk ook ruimte om het Theaterkerkje te bezichtigen.

Dit laatste kan ook eerder al, bij de gratis informatieavond voorafgaand aan de rally, die we op woensdag 29 augustus in het Kerkje hebben gepland. Met een rondleiding en uitleg kerkje en specifieke info over de rally. Je kan dan ook wijnproeve en kiezen welke wijnen er na de rally zullen worden verkocht. Dat alles wordt opgeluisterd met een heerlijk zelfgemaakt stoofpotje. We starten deze middag/avond om 17.00 uur en eindigen dit gezellig zomers samenzijn waarschijnlijk om 20.30 uur. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

We hebben dit jaar wederom goed geluisterd naar de wensen van onze rijders en daarom nu 3 mogelijkheden:

  1. De rally, zoals we die tot nu toe hebben gereden, om de wisselbeker. U gaat met 2 personen de rally opdrachten doen en nodigt nog 2 personen uit om aan het buffet mee te doen. Voor een ieder zijn er tijdens het buffet 3 consumptiebonnen ingesloten. Prijs per equipe € 175. Een eventuele 3e meerijder inclusief Buffet kost € 60
  1. Een toertocht voor 2 personen, langs dezelfde route, maar zonder “lastige” opdrachten. Ook dit is voor 2 personen en u nodigt 2 personen uit om aan het buffet mee te doen. Voor een ieder zijn er tijdens het buffet 3 consumptiebonnen ingesloten. Prijs per equipe € 175. Een eventuele 3e meerijder inclusief Buffet kost € 60
  1. U wilt deze prachtige tocht meemaken, maar niet zelf rijden. Dan kan dat met een (kleine/grote) bus. U krijgt naast het bezoek aan Beeld en Geluid nog de gelegenheid de Beeld en Geluid Experience te bezoeken. Dit programma voor 2 personen inclusief buffet en voor ieder 3 consumpties kunnen we ook voor € 175 aanbieden.

EQUIPE: de chauffeur en zijn/haar bijrijder plus 2 supporters, die het team komen verwelkomen bij de finish, en gezamenlijk genieten van het eindbuffet.

Wat krijg je daarvoor?

  • Voorinformatieavond op woensdag 29 augustus vanaf 17.00 uur – 20.30 uur.
  • Routeboek en rallybenodigheden ( uniek rallyschild, naamplaatjes, deurplaten)
  • Koffie en een broodje bij vertrek, lunch, consumptie onderweg, en 4x stamppotten buffet.
  • Meer supporters meenemen voor het stampottenbuffet (incl 3 consumpties) kan voor € 35 per persoon .

INSCHRIJVING

Bijgaand tref je een inschrijfformulier aan. 

Mocht je de rally willen sponsoren of iemand weten voor wie dat interessant is, vernemen we dat heel graag van je. Je zult als sponsor dan nadrukkelijk worden getoond in alle media-uitingen. 

Je kunt je aanmelding mailen naar His Wilms, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

We zien je inschrijving graag tegemoet! 

Met vriendelijke rallygroet,

Namens de Lions Opmeer Stamppotten Rally Commissie 2018

Nico Nuijens                 06-45398473                 Marcel Tillemans  06-13440194         His Wilms   06-51258497                

 Klik hier voor het inschrijfformulier