Oldtimers for Oldtimers 2014

De Lions Clubs van Opmeer en Hoorn hebben traditioneel aandacht voor de Westfriese Senioren. In dat kader vindt zondag 1 juni de de 13e editie “Oldtimers for Oldtimers” plaats.

Die zondag 1 juni aanstaande zullen de eigenaren van Oldtimer automobielen de senioren uit die vorige eeuw trakteren op een NOSTALGISCHE rit in onze West Friese omgeving die vooral in het voorjaar herinnert aan vroeger. Vorig jaar was het prachtig weer waardoor velen de rit in een open coupé konden maken.

Op dit moment heeft de eerste groep automobiel eigenaren zich reeds ingeschreven  maar er zijn nog plaatsen over voor mooie Oldtimers die met liefde ingezet  kunnen worden voor dit goede doel.

De start locatie is bij Roele de Vries in Wognum. Vanaf 12:00 verzamelen de paradepaardjes zich daar om ruimschoots bewonderd en gefotografeerd worden. Het startschot van de rit zal rond 13.00 uur worden gegeven door de 2 BESTE ONDERNEMERS van West-Friesland.

Vanuit het startpunt zullen de chauffeurs hun gasten ophalen bij de verschillende senioren woningen in Berkhout, De Goorn en Avenhorn. Daar begint de werkelijke rit die zorgvuldig is uitgekozen.

De rit eindigt rond 15.30 uur bij restaurant “de Nadorst” in Blokker. Daar is het dan tijd voor napraten en nagenieten met een versnapering voor de deelnemers en hun gasten. Voor extra gezelligheid zorgen zangeres Kelly ter Bruggen en opnieuw conferancier Piet Zee.

Om dit evenement tot een succes te maken zijn niet alleen veel oldtimers en vrijwilligers nodig maar ook Sponsors. Wij prijzen ons gelukkig dat we de steun hebben van bedrijven als Kenter Accountants ( Zwaag) , Mandema & Partners, Mechatronics (Zwaag), Highpack (Venhuizen), Wester Auto’s (Wognum) en Autobedrijf Peter Ursem (Zwaag).

Vanzelfsprekend zorgen de Lions leden uit Opmeer en Hoorn voor hulp bij instappen en uitstappen want ouderwetse automobielen hebben nu eenmaal geen hedendaags comfort. Eenmaal aan boord zal alles een feest zijn.

Als er Oldtimer of mooie klassiek automobliel bezitters zijn die een seniore passagier op 1 juni  een onvergetelijke middag willen bezorgen kunnen die zich aanmelden op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van hun personalia en de gegevens van hun auto. Ook kunt u de informatie vinden op onze website www.lionsopmeer.nl.

Voor vragen kunt U altijd bellen met Ben Rinkel op 06-53174449, als vertegenwoordiger van de Lions Clubs Opmeer en Hoorn WF.

 

Inmiddels is de tocht gereden. Klik op onderstaande link voor een leuke video impressie 

 

http://www.rtvnh.nl/nieuws/144472/Oldtimers+aan+de+rol+met+Westfriese+old+timers?desktopversion=true