Lions Opmeer-Medemblik organiseert autogezinsrally langs molens


'De Hollandse molen'.
Dit is het thema van de auto gezinsrally die Lionsclub Opmeer-Medemblik op zondag 11 juli 2021 organiseert.
De tocht voert langs diverse eeuwenoude molens in Noord-Holland-Noord. Enkele kunnen bezocht worden.

De opbrengst van de gezinsrally gaat naar de korenmolen De Lastdrager in Hoogwoud voor de nieuwe zeilen.

De deelnemers starten vanaf 10.01 uur op het terrein van Roele de Vries recycling bij het oude station van de Stoomtram Hoorn-Medemblik in Wognum. De rit duurt ongeveer 3,5 á 4 uur, inclusief de tijd voor het bezoeken van enkele molens waar de molenaar uitleg geeft en het beantwoorden van de vragen van de molenaars.
De rit eindigt ook weer in Wognum.


Voor de drie beste “Molenkenners” zijn er leuke prijzen beschikbaar. De route is ca.100 km en is uitgezet met het navigatie-systeem bolletje-pijltje. Een systeem voor de beginnende rallyrijder, dat u voor de start, (indien nodig) zal worden uitgelegd. Deze molenrally biedt u tevens een kans om u alvast voor te bereiden op onze jaarlijkse Westfriesland-autorally, die in het voorjaar van 2022 weer zal worden verreden.

Het belooft een boeiende gezinsrally te worden met onderweg ook voldoende uitdagingen om als gezin of team aan deel te nemen. Onderweg ontbreekt het u aan niets, want Lionsleden reiken u onderweg drankjes en broodjes aan.

Alle geldende coronamaatregelen worden uiteraard door zowel de organisatie als de deelnemers in acht genomen. Dit betekent onder meer dat u 1,5 meter afstand houdt van ieder persoon die niet tot uw eigen huishouden behoort en het dragen van mondkapjes als u ergens naar binnen gaat.

De kosten voor deze autogezinsrally bedragen per equipe van 2 personen € 30,00. Extra medepassagiers betalen een bedrag van € 5,00 per persoon. De opbrengst gaat naar de Lastdrager.

Inschrijving kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en is pas definitief na ontvangst van de betaling op rekeningnummer NL50 RABO 0350 7648 32 t.n.v. Lionsclub Opmeer-Medemblik onder vermelding van “Lionsautomolenrally”.

Na inschrijving en betaling ontvang u nadere informatie.

We zien uw inschrijving graag tegemoet!