Ook in 2018 zijn we weer van de partij. Wat nu al vaststaat: Rob Taams (voorzitter ondernemersvereniging) en Marco Burger (gemeente Opmeer) hebben 12 juni 2018 vastgelegd. Locatie is het karakteristieke Adriaan Donker Museum, die een mooie aanbouw krijgt. Lions Club Opmeer ondersteunt met inrichten, tent en organisatie. De opbrengst van het Haring Happen gaat naar de Adriaan Donker Stichting.

 

Haringhappen voor goed doel "Inloophuis Pisa te Hoorn" tijdens de Opmeerse Ondernemersborrel

wie biedt er meer!
verkocht!
komt ie!
ook goed voor je netwerk

Lions Club Opmeer haalt € 1.000,00 op voor Inloophuis PISA.

 

Opmeer: Zo'n 120 ondernemers bezochten 16 juni 2016 de netwerkborrel van de gemeente Opmeer en de Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland.

De netwerkborrel vond plaats bij het bedrijf Juro Unirek BV op bedrijventerrein De Veken. Het thema van deze bijeenkomst was het Ontwikkelbedrijf Noord-Holland-Noord en de stichting Inloophuis Pisa in Hoorn, die een luisterend oor biedt aan mensen met kanker en hun naasten.

Bij de stands van de Lions Club Opmeer konden de ondernemers broodjes warme beenham en Hollandse Nieuwe kopen. Hoogtepunt van de bijeenkomst was echter de veiling van twee vaatjes Hollandse Nieuwe haring. Veilen ging wethouder Hendrik Stoker van Opmeer, die optrad als veilingmeester, goed af. “Kom op, er zitten er 36 in zo’n tonnetje hoor. Dus je mag gerust tegen elkaar opbieden.” Sam Bijvoet van de Broeker werf uit Broek op Langedijk sleepte het eerste vaatje van deze overheerlijke lekkernij in de wacht met een bod van 150 euro. Eline de Vries van apotheek West-Friesland telde voor het tweede vaatje maar liefst 200 euro neer. In totaal is er 1000 euro bijeengebracht voor het goede doel, dit keer Inloophuis Pisa.