Lions  Opmeer Golf Open 2014 levert € 3.800 voor Dorcas op

Zo’n dikke honderd sportievelingen, mooi weer, een gratis Golfbaan De Vlietlanden zorgden voor de veertiende keer voor een geweldige dag. Lions Club Opmeer maakt haar motto Actief, Sociaal en Gezellig helemaal waar.

De organisatie liep gesmeerd. Na de ontvangst met koffie of thee en een broodje starten de golf clinic en de 18-holes wedstrijd. Het was een genot om te spelen: mooi weer, Golfbaan De Vlietlanden lag er prachtig bij, geen drukte voor of achter je, je kon echt relaxed slaan. Onderweg werden we verwend met flesjes water, een worstbroodje en een glaasje glühwein. Tijdens het berekenen van de uitslagen kregen we drankjes, hapjes en een geweldige loterij plus veiling van door de sponsors in ruime mate aangebrachte prijzen.

De uitslag op basis van netto slagen is als volgt:

Bij de dames is Sineke v.d. Sluis eerste met 58 slagen, Sonja Snijder tweede met 60 slagen en Inge Boekhoff derde met 65 slagen; de longest drive is, net als vorig jaar,  weer door Rina Verbeek geslagen. Bij de heren is Steef van ’t Pad Bosch eerste met netto 50 slagen en tevens de blije winnaar van de wisselbeker, Richard v.d. Weide is tweede met 51 slagen en Harry Jongejan derde met 54 slagen; de longest drive is voor Leo de Vries en Jan Rossier wint de neary.

Tot slot kregen we een uitstekende en mooi aangeklede satéhap. Het bleef daarna nog lang gezellig op Golfbaan De Vlietlanden. Zet 4 september van 2015 maar vast in je agenda. Dan ga je voor het 15e jaar een bijzonder Lions Opmeer Golf Open beleven.

Beelden 2014

 

Onderstaand  een impressie van 2013


Overhandiging cheque door president van de Lions Marcel Tillemans aan Marcel van ’t Hul van Dorcas