LIONSCLUB OPMEER-MEDEMBLIK GOLFT VOOR DORCASSchrijf je nu in voor het 20e Lions Opmeer-Medemblik Golf Open.

Het 20e jaarlijkse golftoernooi van de Lionsclub Opmeer-Medemblik is inmiddels een vaste sportieve traditie. Voor de twintigste keer zijn golfers en aspirant golfers op 3 september welkom op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof

Deelnemers en sponsors ervaren dit jaarlijkse evenement niet alleen als een 'goede doelendag', maar ook als gezellig en informeel. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal of een van de andere prijzen winnen. De beginners en niet-golfers nemen deel aan een clinic. Zij leren afslaan, chippen en putten. Daarna gaan ze onder begeleiding de baan in om het geleerde in de praktijk te brengen.Mis deze dag niet en schrijf je nu in voor deze bijzondere golfdag!

De dag begint om 11.30 uur. Onder het genot van koffie of thee en een broodje maak je kennis met de andere deelnemers of kun je herinneringen ophalen van de voorgaande jaren. Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en is er een verloting van de  prijzen, gedoneerd door onze sponsors. Rond 19.15 uur staat er een heerlijk Indonesisch buffet klaar en rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic.Wedstrijddeelnemers betalen € 70,00 en deelnemers aan de clinic betalen € 45,00 belangstellenden en supporters die ook willen mee eten betalen € 20,00.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de opbrengst naar Dorcas. Dorcas is een hulporganisatie, die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken worden projecten gesteund en  ontwikkeld. Dorcas ontwikkelt samen met lokale partnerorganisaties projecten die mensen leren te voorzien in hun basisbehoeften en helpen hen op eigen benen te staan.
Door mee te doen met Lions Opmeer-Medemblik Golf Open steun je dit goede doel en geniet je van een ontspannen en sportieve middag.
Wij verwachten een grote opkomst op deze jubileumeditie.
Schrijf je daarom snel in bij de organisatie van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open:

Harry Kloppenburg T: 06-51344707 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle dan geldende coronamaatregelen worden uiteraard door zowel de organisatie als de deelnemers in acht genomen. Dit betekent onder meer dat u 1,5 meter afstand houdt van ieder persoon die niet tot uw eigen huishouden behoort.