Schrijf je nu in voor het 18e Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2019 via:

    Harry Kloppenburg: 06-51344707  of:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het jaarlijkse golftoernooi van de Lionsclub Opmeer-Medemblik is inmiddels een mooie sportieve traditie. Al voor de achttiende keer zijn golfers en niet-golfers op 6 september welkom op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof.Deelnemers en sponsors ervaren dit jaarlijkse evenement niet alleen als een 'goede doelendag', maar ook als gezellig en uiterst informeel. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal en andere prijzen winnen. De beginners en niet-golfers nemen deel aan een clinic. Zij leren afslaan, chippen en putten. Daarna gaan ze onder begeleiding de baan op om het geleerde in de praktijk te brengen.Mis deze dag niet en schrijf je nu in voor deze bijzondere golfdag!

De dag begint om 11.30 uur. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maak je kennis met de anderen of kun je herinneringen ophalen van vorige keren. Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en is er een verloting van door onze sponsors beschikbaar gestelde prijzen. Rond 19.15 uur staat er een heerlijke Indisch buffet klaar en rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic.

Wedstrijddeelnemers betalen € 65,00. Deelnemers aan de clinic betalen € 45,00.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de volledige opbrengst naar Dorcas. Dorcas is een hulporganisatie, die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund maar ook ontwikkeld. Zo ontwikkelt Dorcas samen met lokale partnerorganisaties projecten die mensen leren te voorzien in hun basisbehoeften en hen helpen op eigen benen te staan.

Door mee te doen met Lions Opmeer-Medemblik Golf Open steun je dit goede doel en geniet je van een ontspannen en sportief evenement.

Wij verwachten ook dit jaar weer een grote opkomst. Schrijf je daarom snel in bij de organisatie van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open via:

Harry Kloppenburg: 06-51344707  of:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.