Verslag van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2018

Onder gunstige weersomstandigheden is op 7 september het jaarlijkse Lions Opmeer Golf Open gespeeld op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Er waren 67 golfers voor de golfers voor de wedstrijd en 19 clinnickers om de eerste beginselen van het golfspel machtig te worden. 

Aan het einde van de wedstrijd werd er een zeer succesvolle verloting en een veiling gehouden, waarvan de opbrengst ook ten goede kwam aan Dorcas. Daarna stond er een prima Indonesisch buffet klaar waar volop van werd genoten. Nadat de magen gevuld waren, was het tijd voor de prijsuitreiking. 

De uitslagen van het Lions Opmeer Golf Open 2018: 

Winnaar Clinic 1  Johan de Valk en winnaar clinic 2 Marc Huisman

Uitslag Golf wedstrijd:

Dames  1e Rina Blom met 65 slagen, 2e  Lilian Hansma met 66 slagen en 3e Jeanet Clarenburg met 69 slagen. 

Heren   1e Cor Gouda met 59 slagen, 2e Jos Snoek met 60 slagen en 3e Jos Smit met 61 slagen.

Winnaar van de Wisselbeker Cor Gouda met 59 slagen.

 

 

 

 

 

 

Meld je snel aan voor Lions Opmeer-Medemblik Golf Open op vrijdag 7 september 2018

Genieten voor golfers en nog niet-golfers – meld je nu nog aan! 


Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het golfevenement Lions Opmeer-Medemblik Golf Open op vrijdag 7 september.

Al weer voor het 17ejaar organiseert Lions Club Opmeer-Medemblik deze gezellige middag op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer Golf Open wisselbeker en nog vele andere prijzen winnen. 

Beginners kunnen in een clinic kennis maken met het golfspel. Onder deskundige leiding leer je afslaan, pitchen en putten. Bovendien loop je een paar holes om het geleerde toe te passen. 

Behalve (leren) golfen is het Lions Opmeer Golf Open altijd gezellig.

Het evenement begint om 11.30 met de inschrijving. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maak je kennis met de anderen deelnemers. Doorgewinterde spelers halen herinneringen op met maatjes van de vorige keren.

Om 13.00 uur ga je spelen of oefenen. Om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting met schitterende prijzen. Om 19.15 uur wordt een heerlijke maaltijd geserveerd. Rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Dit alles kost€ 60,00 per persoon voor de wedstrijd; de clinic kost slechts € 40,00 met ook alles erop en eraan. 

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de nettobijdrage naar Dorcas Hulp International. Dorcas is een organisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund, maar ook ontwikkeld. 

Met elkaar hebben we een sportieve dag, gezelligheid en dragen we bij aan mensen die het minder hebben dan wij. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meld je snel aan. Dat kan direct bij de trekker van Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2018 :

Harry Kloppenburg telefoon: 06-51344707 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

                       

Datum   : vrijdag 07 september 2018

Plaats    : Golfbaan De Vlietlanden Wervershoof

 

Op deze dag organiseert Lions Club Opmeer voor de 18e keer haar traditionele golftoernooi. Naast golfers is de dag ook de gelegenheid voor niet-golfers om deel te nemen aan een clinic. Onder deskundige leiding worden de verschillende facetten van het golfen (afslaan, pitchen, putten) geoefend. Uiteraard wordt het oefenen daarna in praktijk gebracht bij het spelen van enkele holes. 

Deelname aan deze fantastische middag/avond kost € 60.00 pp voor wedstrijd-golfers en 40.00 euro pp voor clinic (ter plaatse te voldoen). Dit bedrag is ook inclusief ontvangst met koffie /thee, broodjes en een heerlijke sateschotel. Alleen meedoen voor het eten (sateschotel) , kosten € 17.50 pp. Ook is er weer een verloting met schitterende prijzen , beschikbaar gesteld door onze sponsors. De loten kunt u kopen 3 voor €5 euro of 7 voor €10.

De netto opbrengst van het golfen en de loterij wordt geschonken aan Dorcas. Dorcas is een christelijke organisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund maar ook ontwikkeld. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden.

Programma      11.30 uur                  : ontvangst met koffie en een broodje

                        13.00 uur                  : start wedstrijd en clinic

                        17.30 uur                  : hapjes en verloting

                        19.15 uur                  : saté schotel

                        20.00 uur                  : prijsuitreiking wedstrijd en clinic

                        21.00 uur                  : afsluiting

Wilt u meedoen? Dan graag voor 01 september 2018 opgeven bij Harry Kloppenburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Met vriendelijke groet Golf-commissie Lions club Opmeer