Lions Opmeer Golf Open 2016 op 2 september

Genieten voor golfers en nog niet-golfers – meld je aan

 

Al weer voor het 15e jaar organiseert Lions Club Opmeer deze gezellige middag op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Golfers lopen achttien heerlijke holes en... kunnen de wisselbeker en andere prijzen winnen. Beginners of nieuwsgierigen leren het mooie golfspel kennen in een clinic. Onder deskundige leiding oefen je in afslaan, pitchen, en putten. Bovendien loop je een paar holes om het geleerde toe te passen. 

Behalve (leren) golfen is het Lions Opmeer Golf Open supergezellig. Mede door de goede organisatie en landelijke omgeving zijn de deelnemers altijd goed gemutst en is de stemming uitstekend. Je begint om 12.30 uur tijdens het inschrijven met koffie/thee, een broodje, kennismaken met de anderen en/of herinneringen ophalen met maatjes van de vorige keren. Om 13.30 uur ga je spelen of oefenen, om17.30 uur zijn er hapjes en een verloting met schitterende prijzen, om 19.15 uur wordt een heerlijke satéschotel geserveerd en om 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Dit alles kost € 60 per persoon voor de wedstrijd. De clinic kost slechts € 40 met ook alles erop en eraan. 

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat je nettobijdrage naar Dorcas Hulp. Dorcas is een christelijke organisatie die al 35 jaar hulp biedt aan mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Dorcas werkt aan hulp- en ontwikkelingsprojecten in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika en doet dit samen met lokale partners. 

Met elkaar hebben we een sportieve dag, gezelligheid en steunen we mensen die het minder hebben dan wij. Wij verwachten weer een grote opkomst op vrijdag 2 september aanstaande. 

Help Dorcas en schrijf je snel in! Dat kan direct bij de trekker van Lions Opmeer Golf Open: Harry Kloppenburg telefoon: 06-51 34 47 07 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.