Lions Opmeer Golf Open 2015 - 4 september 2015


Genieten voor golfers en nog niet-golfers – meld je aan!

Al weer voor het 15e jaar organiseert Lions Club Opmeer deze gezellige middag op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof. Golfers lopen achttien heerlijke holes en... kunnen de Lions Opmeer Golf Open wisselbeker en andere prijzen winnen. Beginners of nieuwsgierigen leren het mooie golfspel echt kennen in een clinic. Onder deskundige leiding oefen je in afslaan, pitchen, en putten. Bovendien loop je een paar holes om het geleerde toe te passen.
Behalve (leren) golfen is het Lions Opmeer Golf Open altijd supergezellig. Vooral door de leuke deelnemers m/v en de organisatie rond de golfactiviteiten. Je begint om 12.30 uur tijdens het inschrijven gelijk al met koffie/thee, een broodje, kennismaken met de anderen en/of herinneringen ophalen met  maatjes van de vorige keren. Het plezier is dan al dik aanwezig. Om 13.30 uur ga je spelen of oefenen. Om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting met schitterende prijzen. Om 19.15 uur wordt  een heerlijke satéschotel geserveerd. Om 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Dit alles kost € 60 per persoon. De clinic kost all in maar € 40. De loten kosten drie voor € 5 of zeven voor € 10. Alleen meedoen met eten (de satéschotel) kan ook voor € 17,50.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de opbrengst naar Dorcas Hulp. Dorcas is een christelijke organisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund maar ook ontwikkeld.

Met elkaar hebben we een sportieve dag, gezelligheid en dragen we bij aan mensen die het minder hebben dan wij. Wij verwachten een grote opkomst op vrijdag 5 september aanstaande.

Je helpt de organisatie en jezelf door snel in te schrijven. Dat kan direct bij de trekker van Lions Opmeer Golf Open 2015:

Harry Kloppenburg telefoon: 06-51 34 47 07 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.