Klik hier voor het persbericht Aankondiging 2018.pdf 

                       

 

 

Datum   : vrijdag 07 september 2018

Plaats    : Golfbaan De Vlietlanden te Wervershoof

 

Op deze dag organiseert Lions Club Opmeer voor de 18e keer haar traditionele golftoernooi. Naast golfers is de dag ook de gelegenheid voor niet-golfers om deel te nemen aan een clinic. Onder deskundige leiding worden de verschillende facetten van het golfen (afslaan, pitchen, putten) geoefend. Uiteraard wordt het oefenen daarna in praktijk gebracht bij het spelen van enkele holes. 

Deelname aan deze fantastische middag/avond kost € 60.00 pp voor wedstrijd-golfers en 40.00 euro pp voor clinic (ter plaatse te voldoen). Dit bedrag is ook inclusief ontvangst met koffie /thee, broodjes en een heerlijke sateschotel. Alleen meedoen voor het eten (sateschotel) , kosten € 17.50 pp. Ook is er weer een verloting met schitterende prijzen , beschikbaar gesteld door onze sponsors. De loten kunt u kopen 3 voor €5 euro of 7 voor €10.

De netto opbrengst van het golfen en de loterij wordt geschonken aan Dorcas. Dorcas is een christelijke organisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund maar ook ontwikkeld. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden.

Programma      11.30 uur                  : ontvangst met koffie en een broodje

                        13.00 uur                  : start wedstrijd en clinic

                        17.30 uur                  : hapjes en verloting

                        19.15 uur                  : saté schotel

                        20.00 uur                  : prijsuitreiking wedstrijd en clinic

                        21.00 uur                  : afsluiting

Wilt u meedoen? Dan graag voor 01 september 2018 opgeven bij Harry Kloppenburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Met vriendelijke groet Golf-commissie Lions club Opmeer

 

 

 

 

 

 

Helaas was de hoffotograaf op vakantie, waardoor het aantal foto's beperkt is gebleven, maar het beeld van een goed georganiseerd evenement is het desalniettemin. En met 110+ deelnemers, geweldig weer en hele bijzondere stemming weer zeer geslaagd!

 

De winnaars van het Lions Opmeer Golf Open 2017:

Dames:

1. Sineke van der Sluis.

2. Pien Onverwacht.

3. Jeanette Clarenburg.

Heren:

1. Richard van de Velde.

2. Cor Gouda.

3. Marcel Dijk.

Winnaar wisselbeker (voor de tweede keer!) Lions Opmeer Golf Open 2017:

Sineke van der Sluis

 

Onder geweldige weersomstandigheden hebben wij gister, vrijdag 1 september 2017, voor de 16e keer het Lions Opmeer Open Golf gehouden. Er hebben er ca. 110 personen aan het golftoernooi- of de clinic meegedaan. En in de namiddag kwamen er nog een aantal mensen gezellig bij om aan te schuiven bij het diner.

 

Samen met de opbrengst van de loterij en de veiling hebben we een cheque van € 3.750,- kunnen uitreiken aan Dorcas! Weer een mooie opbrengst voor dit hele goede doel. De Lions Club Opmeer kan op prima geslaagde dag terugkijken.

We gaan op voor de 17e keer op 7 september 2018!

 

 

 

Lions Opmeer GOLF OPEN 2017

 Klik hier voor de flyer 2017

 

 

Het verslag van vorig jaar... 

Lions  Opmeer  GOLF OPEN 2016


Beginners en niet-golfers kregen een golfclinic: leren putten, chippen, afslaan... Vervolgens onder begeleiding de baan op, om het geleerde in de praktijk te brengen.Golfers en niet-golfers waren alweer voor de 15e keer welkom op deze gezellige middag  georganiseerd door de Lions Club Opmeer op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof.

Golfers met GVB speelden een wedstrijd om de Lions Opmeer Golf Open wisselbeker. Ook was er weer een verloting met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door onze sponsors.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden ging je opbrengst naar Dorcas Hulp. Dorcas is een christelijke hulporganisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund maar ook ontwikkeld.

PROGRAMMA

12.30 uur      : ontvangst met koffie en broodje

13.30 uur      : wedstrijd en clinic

17.30 uur      : borrelen + hapjes + verloting met mooie prijzen

19.15 uur      : satéschotel

20.00 uur      : prijsuitreiking wedstrijd en clinic

21.00 uur      : afsluiting

 

OM ALVAST IN TE SCHRIJVEN VOOR 2017:

via Harry Kloppenburg:

06 5134 4707 /  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.