Uitslag van het 20e Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2021Onder zeer gunstige weersomstandigheden is op 3 september het jaarlijkse Lions Opmeer-Medemblik Golf Open gespeeld op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Wat hebben we weer genoten van dit mooie en gezellige evenement!
Er waren 57 golfers voor de golfwedstrijd en 12 clinikers om de eerste beginselen van het golfspel machtig te worden.De uitslagen van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2021: 

Uitslag Golf-wedstrijd:

Dames 1e prijs:   Dea Veer,

2e prijs:   Corrie Schout,

3e prijs:   Evelien Antonius. 

Heren 1e prijs:   Rory Balkema, 

2e prijs    Theo Lee,

3e prijs    Siebrand Wierstra.

Winnaar van de Wisselbeker: Rory Balkema.

 


Aan het einde van de wedstrijd en de clinic werd er een zeer succesvolle verloting en een veiling gehouden, waarvan de opbrengst ten goede kwam aan het veertigjarige Dorcas. Daarna stond er een prima Indonesisch buffet klaar waar volop van werd genoten. Nadat de magen gevuld waren, was het tijd voor de prijsuitreiking en voor de uitreiking van de jubileumcheque aan Dorcas ter waarde van € 3.750,00. 

 

LIONSCLUB OPMEER-MEDEMBLIK GOLFT VOOR DORCASSchrijf je nu in voor het 20e Lions Opmeer-Medemblik Golf Open.

Het 20e jaarlijkse golftoernooi van de Lionsclub Opmeer-Medemblik is inmiddels een vaste sportieve traditie. Voor de twintigste keer zijn golfers en aspirant golfers op 3 september welkom op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof

Deelnemers en sponsors ervaren dit jaarlijkse evenement niet alleen als een 'goede doelendag', maar ook als gezellig en informeel. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal of een van de andere prijzen winnen. De beginners en niet-golfers nemen deel aan een clinic. Zij leren afslaan, chippen en putten. Daarna gaan ze onder begeleiding de baan in om het geleerde in de praktijk te brengen.Mis deze dag niet en schrijf je nu in voor deze bijzondere golfdag!

De dag begint om 11.30 uur. Onder het genot van koffie of thee en een broodje maak je kennis met de andere deelnemers of kun je herinneringen ophalen van de voorgaande jaren. Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en is er een verloting van de  prijzen, gedoneerd door onze sponsors. Rond 19.15 uur staat er een heerlijk Indonesisch buffet klaar en rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic.Wedstrijddeelnemers betalen € 70,00 en deelnemers aan de clinic betalen € 45,00 belangstellenden en supporters die ook willen mee eten betalen € 20,00.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de opbrengst naar Dorcas. Dorcas is een hulporganisatie, die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken worden projecten gesteund en  ontwikkeld. Dorcas ontwikkelt samen met lokale partnerorganisaties projecten die mensen leren te voorzien in hun basisbehoeften en helpen hen op eigen benen te staan.
Door mee te doen met Lions Opmeer-Medemblik Golf Open steun je dit goede doel en geniet je van een ontspannen en sportieve middag.
Wij verwachten een grote opkomst op deze jubileumeditie.
Schrijf je daarom snel in bij de organisatie van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open:

Harry Kloppenburg T: 06-51344707 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle dan geldende coronamaatregelen worden uiteraard door zowel de organisatie als de deelnemers in acht genomen. Dit betekent onder meer dat u 1,5 meter afstand houdt van ieder persoon die niet tot uw eigen huishouden behoort. 

Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2020 gaat niet door......

Helaas kan het jaarlijkse golftoernooi van de Lionsclub Opmeer-Medemblik op 4 september vanwege de huidige status van de coronapandemie niet doorgaan.Inmiddels is het golftoernooi op de eerste vrijdag van september een vaste traditie.
Dit jaar zouden de golfers en niet-golfers op 4 september voor de 20e keer welkom worden geheten op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof.

Door Covid-19 moeten we de 20e editie van het “Lions Opmeer-Medemblik Golf Open”  uitstellen naar 3 september 2021.
Dit houdt ook in dat er dit jaar geen cheque aan het goede doel Dorcas uitgereikt kan worden.
Dorcas is een christelijke hulporganisatie, die actief is in het Midden-Oosten en Afrika.

Wij, onze sponsors en trouwe deelnemers gaan ervan uit dat volgend jaar 3 september het altijd geanimeerde sportieve Golf-evenement wel weer doorgaat.

Schrijf je nu in voor het 18e Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2019 via:

    Harry Kloppenburg: 06-51344707  of:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het jaarlijkse golftoernooi van de Lionsclub Opmeer-Medemblik is inmiddels een mooie sportieve traditie. Al voor de achttiende keer zijn golfers en niet-golfers op 6 september welkom op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof.Deelnemers en sponsors ervaren dit jaarlijkse evenement niet alleen als een 'goede doelendag', maar ook als gezellig en uiterst informeel. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal en andere prijzen winnen. De beginners en niet-golfers nemen deel aan een clinic. Zij leren afslaan, chippen en putten. Daarna gaan ze onder begeleiding de baan op om het geleerde in de praktijk te brengen.Mis deze dag niet en schrijf je nu in voor deze bijzondere golfdag!

De dag begint om 11.30 uur. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maak je kennis met de anderen of kun je herinneringen ophalen van vorige keren. Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en is er een verloting van door onze sponsors beschikbaar gestelde prijzen. Rond 19.15 uur staat er een heerlijke Indisch buffet klaar en rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic.

Wedstrijddeelnemers betalen € 65,00. Deelnemers aan de clinic betalen € 45,00.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de volledige opbrengst naar Dorcas. Dorcas is een hulporganisatie, die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund maar ook ontwikkeld. Zo ontwikkelt Dorcas samen met lokale partnerorganisaties projecten die mensen leren te voorzien in hun basisbehoeften en hen helpen op eigen benen te staan.

Door mee te doen met Lions Opmeer-Medemblik Golf Open steun je dit goede doel en geniet je van een ontspannen en sportief evenement.

Wij verwachten ook dit jaar weer een grote opkomst. Schrijf je daarom snel in bij de organisatie van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open via:

Harry Kloppenburg: 06-51344707  of:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Verslag van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2018

Onder gunstige weersomstandigheden is op 7 september het jaarlijkse Lions Opmeer Golf Open gespeeld op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Er waren 67 golfers voor de golfers voor de wedstrijd en 19 clinnickers om de eerste beginselen van het golfspel machtig te worden. 

Aan het einde van de wedstrijd werd er een zeer succesvolle verloting en een veiling gehouden, waarvan de opbrengst ook ten goede kwam aan Dorcas. Daarna stond er een prima Indonesisch buffet klaar waar volop van werd genoten. Nadat de magen gevuld waren, was het tijd voor de prijsuitreiking. 

De uitslagen van het Lions Opmeer Golf Open 2018: 

Winnaar Clinic 1  Johan de Valk en winnaar clinic 2 Marc Huisman

Uitslag Golf wedstrijd:

Dames  1e Rina Blom met 65 slagen, 2e  Lilian Hansma met 66 slagen en 3e Jeanet Clarenburg met 69 slagen. 

Heren   1e Cor Gouda met 59 slagen, 2e Jos Snoek met 60 slagen en 3e Jos Smit met 61 slagen.

Winnaar van de Wisselbeker Cor Gouda met 59 slagen.

 

 

 

 

 

 

Meld je snel aan voor Lions Opmeer-Medemblik Golf Open op vrijdag 7 september 2018

Genieten voor golfers en nog niet-golfers – meld je nu nog aan! 


Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het golfevenement Lions Opmeer-Medemblik Golf Open op vrijdag 7 september.

Al weer voor het 17ejaar organiseert Lions Club Opmeer-Medemblik deze gezellige middag op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer Golf Open wisselbeker en nog vele andere prijzen winnen. 

Beginners kunnen in een clinic kennis maken met het golfspel. Onder deskundige leiding leer je afslaan, pitchen en putten. Bovendien loop je een paar holes om het geleerde toe te passen. 

Behalve (leren) golfen is het Lions Opmeer Golf Open altijd gezellig.

Het evenement begint om 11.30 met de inschrijving. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maak je kennis met de anderen deelnemers. Doorgewinterde spelers halen herinneringen op met maatjes van de vorige keren.

Om 13.00 uur ga je spelen of oefenen. Om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting met schitterende prijzen. Om 19.15 uur wordt een heerlijke maaltijd geserveerd. Rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Dit alles kost€ 60,00 per persoon voor de wedstrijd; de clinic kost slechts € 40,00 met ook alles erop en eraan. 

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de nettobijdrage naar Dorcas Hulp International. Dorcas is een organisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund, maar ook ontwikkeld. 

Met elkaar hebben we een sportieve dag, gezelligheid en dragen we bij aan mensen die het minder hebben dan wij. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meld je snel aan. Dat kan direct bij de trekker van Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2018 :

Harry Kloppenburg telefoon: 06-51344707 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

                       

Datum   : vrijdag 07 september 2018

Plaats    : Golfbaan De Vlietlanden Wervershoof

 

Op deze dag organiseert Lions Club Opmeer voor de 18e keer haar traditionele golftoernooi. Naast golfers is de dag ook de gelegenheid voor niet-golfers om deel te nemen aan een clinic. Onder deskundige leiding worden de verschillende facetten van het golfen (afslaan, pitchen, putten) geoefend. Uiteraard wordt het oefenen daarna in praktijk gebracht bij het spelen van enkele holes. 

Deelname aan deze fantastische middag/avond kost € 60.00 pp voor wedstrijd-golfers en 40.00 euro pp voor clinic (ter plaatse te voldoen). Dit bedrag is ook inclusief ontvangst met koffie /thee, broodjes en een heerlijke sateschotel. Alleen meedoen voor het eten (sateschotel) , kosten € 17.50 pp. Ook is er weer een verloting met schitterende prijzen , beschikbaar gesteld door onze sponsors. De loten kunt u kopen 3 voor €5 euro of 7 voor €10.

De netto opbrengst van het golfen en de loterij wordt geschonken aan Dorcas. Dorcas is een christelijke organisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund maar ook ontwikkeld. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden.

Programma      11.30 uur                  : ontvangst met koffie en een broodje

                        13.00 uur                  : start wedstrijd en clinic

                        17.30 uur                  : hapjes en verloting

                        19.15 uur                  : saté schotel

                        20.00 uur                  : prijsuitreiking wedstrijd en clinic

                        21.00 uur                  : afsluiting

Wilt u meedoen? Dan graag voor 01 september 2018 opgeven bij Harry Kloppenburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Met vriendelijke groet Golf-commissie Lions club Opmeer